Tarieven


Grote zaal verhuur

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw evenement? Bij Boerderij Laanzicht bieden we de mogelijkheid om onze grote zaal te huren voor diverse gelegenheden. Wij verzorgen de catering voor u. Of het nu gaat om een vergadering of een feest, onze grote zaal biedt ruimte voor maximaal 60 gasten. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en tarieven.

Kleine zaal verhuur

Voor kleinschalige vergaderingen van max. 12 personen kunt u gebruik maken van de kleine zaal. Ook hiervoor wordt de catering verzorgd.

Catering

Voor de catering zijn diverse arrangementen mogelijk. In overleg bespreken we samen uw wensen. U kunt daarbij denken aan koffie en thee met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch met soep, luxe broodjes, een broodje kroket / frikandel, het kan allemaal. We werken met een buffet, zodat iedereen een eigen lunch kan samenstellen. Je kunt net zo vaak langslopen als je wilt.  

Overig

Faciliteiten zoals het gebruik van een digibord, videoconference, speelgoed & spellen kunt u tegen een kleine meerprijs huren.


Neem contact op voor meer informatie

Ontdek de mogelijkheden voor uw evenement bij Boerderij Laanzicht. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en een onvergetelijke ervaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.