Grote zaal

Bij Boerderij Laanzicht kunt u terecht voor diverse soorten evenementen in onze sfeervolle zaalruimte. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een zakelijke vergadering, wij bieden diverse mogelijkheden.

U kunt gebruik maken van de grote zaal van 110 m2. De sfeervolle ruimte heeft authentieke stalraampjes, een oude balkenconstructie, openhaard en openslaande terrasdeuren. kunt er met ongeveer 60 gasten tegelijk terecht tijdens vergaderingen of events.

Voor meer informele bijeenkomsten of wanneer u een buffet afneemt, kiezen we voor een ruimere opstelling zodat de kinderen kunnen spelen en er voldoende mogelijkheden zijn om in groepssamenstelling te eten. Bij mooi weer kunt u kiezen voor de extra mogelijkheid om gebruik te maken van de tuin.

 

“Fijn dat we gebruik kunnen maken van een groot modern digibord. En dat het mogelijk is om in kleine groepen te werken zonder elkaar te horen.” 

Kleine zaal


Voor vergaderingen tot 12 personen, kunt u ook kiezen voor onze gezellige kleine vergaderzaal. Deze is 15 m2 en kijkt uit op onze vijver en nostalgisch fruitbomenpad. Bij mooi weer kun je de deur openen naar onze tuin bij de vijver. Ook kunt u heerlijk buiten vergaderen op deze plek. 

“Het is heerlijk om zoveel ruimte te hebben om te vergaderen. Het uitzicht op het terras, de sfeervolle binnenruimte, zorgen voor ontspanning en een flexibele manier van contacten aangaan.” 


Speelvoorzieningen

Voor jongere kinderen kan er speelgoed klaargezet worden.  

In overleg kun je tegen een geringe meerprijs gebruikmaken van een professionele tafeltennistafel. 

Ook is er in de tuin een trampoline aanwezig waar gebruik gemaakt van kan worden.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijke ervaring

Wilt u meer informatie over onze zaalruimte of direct een evenement plannen? Neem dan nu contact met ons op.