Events

Met regelmaat zullen we sprekers uitnodigen die een onderwerp belichten dat mensen aanspreekt. Je zult hier een aparte vermelding op de website van zien of volg ons op Instagram. Je kunt je hiervoor dan online aanmelden. Het kunnen onderwerpen met een zakelijk karakter zijn, maar ook persoonlijke of maatschappelijke onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan huwelijk en opvoeding.  

Wil je een boeiende spreker uitnodigen in een sfeervolle locatie: we staan open voor tips en ideeën. Meld het! Wie weet, gaan wij het regelen voor je. 

Op donderdag 20 juni is er een vrouwenevent over het thema ''Opvoeden; tussen vasthouden en loslaten.'' Gerjanne van Lagen en Christine Stam doen dit door middel van een interactief keukentafelgesprek en het onderwerp wordt op een herkenbare manier besproken. Het wordt op een humoristische en spiegelende manier gebracht en zal absoluut herkenning oproepen.

De avond begint om 19.30. De inloop is vanaf 19.00. U kunt parkeren op ons terrein. De avond is ook bedoeld als ontmoeting voor vrouwen onderling. Voor koffie en iets lekkers wordt gezorgd. Na afloop is er nog een drankje met snack. Van harte welkom!

Feesten & bijeenkomsten

Van harte welkom voor verlovingsfeesten, verjaardagen, jubilea en wat u ook maar met elkaar wilt vieren.

Wanneer u gebruik maakt van onze locatie, verzorgen wij ook de catering voor u.

Koffie & thee | Huisgemaakt gebak | Lunchbuffet | Hapjes